نمایشگاه صنایع‌دستی در بهشهر افتتاح شد

معاون صنایع‌دستی مازندران از افتتاح نمایشگاه صنایع‌دستی و سوغات در شهرستان بهشهر خبرداد.

به گزارش میراث‌آریا، عاطفه شعبانی با اشاره به اهمیت بالای برگزاری نمایشگاه در ایام نوروز گفت: ۱۶ غرفه با حضور ۲۲ هنرمند در این نمایشگاه حضور دارند.

معاون صنایع‌دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران افزود: سفال، چرم، بافته‌های داری، حصیر، چوب از جمله آثار ارائه شده در این نمایشگاه است.

او با اشاره به فعالیت ۲۴۰۰ هنرمند صنایع‌دستی در شهرستان بهشهر گفت: هنرمندان این شهرستان در ۱۴ رشته سفال و سرامیک، گلیم، جاجیم، پارچه‌بافی، حوله‌بافی، عروسک‌بافی، چرم، معرق چوب، منبت، معرق ساقه گندم، حصیربافی، قلاب‌بافی، خراطی، لاکتراشی مشغول به فعالیت هستند.

شعبانی گفت: این شهرستان در سال ۱۴۰۲ موفق به دریافت مجوز شهر ملی گلیج شده است.

معاون صنایع‌دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران افزود: این نمایشگاه تا ۱۵ فروردین و از ساعت ۹ صبح تا ۲۴ میزبان گردشگران و علاقه‌مندان خواهد بود.

انتهای پیام/

کد خبر 1404010100208
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha