به گزارش میراثآریا، عاطفه شعبانی با اشاره به اهمیت بالای برگزاری نمایشگاه در ایام نوروز گفت: ۱۶ غرفه با حضور ۲۲ هنرمند در این نمایشگاه حضور دارند.
معاون صنایعدستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مازندران افزود: سفال، چرم، بافتههای داری، حصیر، چوب از جمله آثار ارائه شده در این نمایشگاه است.
او با اشاره به فعالیت ۲۴۰۰ هنرمند صنایعدستی در شهرستان بهشهر گفت: هنرمندان این شهرستان در ۱۴ رشته سفال و سرامیک، گلیم، جاجیم، پارچهبافی، حولهبافی، عروسکبافی، چرم، معرق چوب، منبت، معرق ساقه گندم، حصیربافی، قلاببافی، خراطی، لاکتراشی مشغول به فعالیت هستند.
شعبانی گفت: این شهرستان در سال ۱۴۰۲ موفق به دریافت مجوز شهر ملی گلیج شده است.
معاون صنایعدستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مازندران افزود: این نمایشگاه تا ۱۵ فروردین و از ساعت ۹ صبح تا ۲۴ میزبان گردشگران و علاقهمندان خواهد بود.
انتهای پیام/
نظر شما